Videvik..


.. no vat. Asi sai siis alguse sellest, et kinkisin raamatu Mõmmikule jõuluks. Oleme siin seda sarja vaadanud nii ja naa... Kogu aeg ostmist edasi lükanud, et kas me ikka tahame seda sarja ostma hakata...

.. ja ma olen väga rahul muidugi, et ostsin. Selle kuu alguses sai siis ostetud teine ka. Nüüd ei suuda ära oodata, millal palgapäev tuleks, et saaks osta järgmised kaks raamatut ka.

.. filmid olid muidugi teatud mõttes pettumuseks, aga kunagi vist ei saa raamatu järgi tehtud filmi paremaks kui raamat ise. Kui, siis ainult selle pärast, et raamat on veel hullem.. Esimene film oli tegelikult täitsa mõnus selles mõttes, et raamatu atmosfääri oli mõnusasti tabatud. Kuna nägin filmi enne, kui raamatut lugesin, siis on mulje parem. Pärast raamatu lugemist on muidugi uuesti filmi vaatamine selline tänamatu töö - muudkui märkad neid kohti, mis raamatus teisiti oli.

.. teise filmiga tegin valesti - lugesin enne raamatut ja siis vaatasin filmi.. kui on kindel plaan mõlemat teha, siis vaata enne film läbi! Teisest filmist kirjutamisega viivitan pisut - olen näinud ainult üsna kehva kvaliteediga filmi ja ootan, et paremat saaks näha, siis ilmselt üldmulje ka paremaks osutub. Aga võib-olla peaks ära ootama mingit extended versioonid, et täit selgust saada. Teisest filmist jäigi selline mulje, et liiga palju on vahelt välja lõigatud.

.. aga raamatu on head. Mõnusalt suurt ja võimatut armastust täis. Muidugi ei meeldi mulle ilmselt mõned lahendused järgmistes raamatutes, arvestades seda, mida lugenud netist olen, aga ootan selle otsustamisega ka, kuni saan raamatuid ise lugeda..

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Sünnipäevaluuletus

Itimees

Mia jõulusoovid...