Jack Hunter

Vaatasin nüüd ära kolm Jack Hunteri filmi: "The Lost Treasure of Ugarit", "The Quest for Akhenatens Tomb" ja "Star of Heaven".

Lõppkokkuvõttes ikka lõpp hea - kõik hea. Aga esimest korda peaaegu avastasin, et filmis midagi puudu oli. Siiani olen võtnud iga filmi peaaegu sellisena nagu ta on - autorid nii tahtnud, las ta siis olla, aga seekord..

No mitte ei saanud aru, et mille jaoks neil seal see naine filmis on - on nagu arheoloog, aga nagu pole ka. Oma teadmisi näitas naispeaosatäitja vist küll ainult ühes kohas - kui oli vaja ugaritikeelseid sümboleid seinast otsida. Igal muul juhul oli meespeaosatäitja see ilus, tark ja osav, a naine lihtsalt ilus ja igal võimalused vaidles meespeaosatäitjale vastu.

Vaatasin ka mõni aeg tagasi mõlemad "Tomb Raideri" osad ära. Ok, seal oli naise see ilus, tark ja osav, aga kõrvalosatäitjatel oli ka aju olemas, mõlemal oma eesmärk filmis (üks tehnikafriik ja teine võitluskunste harrastav ülemteener). Aga no Jack Hunteri filmis.. andke andeks, aga seal oli see naine lihtsalt meeste silmale ilus vaadata ja keegi, kes Jack Hunteril filmis kaasa jooksis. Oleks ta oma teadmisi või vaimustust näidanud üles seal Ehnatoni hauas.. No jah ja Jack Hunter ise - ilus ju, eks ole.. aga puudu jäi selle filmi sisust, taustast. Kui teises filmis jälle uus vana linn ette jäi, ei ühtki sõna, et mis see oli või kes seal elas. Jäi kuidagi mulje, et kogu seeria on üles ehitatud ainult märulile, meeletule ühest kohast teise kihutamisele ja üksteise pihta tulistamisele.

Võib-olla tahtsin liiga palju või lihtsalt jäi mul midagi väga arusaamatuks (vaatasin filmi ikkagi inglise keeles, ilma eestikeelsete subideta), aga sellegipoolest - nii palju peaks ma vist ikka aru saama, et milles tegevus parasjagu seisnes...

IMDB

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Sünnipäevaluuletus

Itimees

Mia jõulusoovid...