Enne esmaspäeva...

... niisiis... viimased uudised meilt on sellised, et reedel läheme Haapsallu tegema KTG-d. Saame saatekirja ja esmaspäeval siis Tallinna.

Otsustasime täna minna ikka Pelgulinna sünnitusmajja. Seal rahulikum, saab rahulikult parkida ja pole nii "keskus".

Esmaspäeval siis pannakse paika sünnitusplaan ja ilmselt saame samal päeval veel koju, kui nüüd midagi enne toimuma ei hakka. Jama muidugi see, et tule veel päevaks-paariks või kasvõi samaks õhtuks veel koju ja siis uuesti Tallinna tagasi keisrile.

Veel see hea, et Pelgulinnas saab Mõmmik minuga keisrilõikele kaasa tulla. Keskhaigla kohta pigem seda lugenud, et ei lasta kaasa, peab kusagil mujal ootama. Siis ehk ka see variant, et kui keiser tehtud ja titaga kõik korras, siis saavad Mõmmik ja beebi perepalatisse, kuniks mina intensiivist välja pääsen, aga eks see selgub kõik.

Samas tunnen juba, et tegelikult võiks sünnitus ise peale hakata ja siis nad keisri teeks, ei saadaks enam keegi kuhugi tagasi mind koju, aga eks näis. Pelgu infost öeldi ka, et võtke ikka igaks juhuks oma haiglakott kaasa, kuna nädalad juba nii kaugel, siis võib juhtuda, et sünnitus ka Tlns peale võib hakata... Kõht ka juba alla vajunud ja enesetunne kergeks läinud :P nii et ehk pole asi enam väga kaugel.

Aga teisest seisukohast - kodus on täielik hullimaja... Vannituba sai enamvähem, peeglid, riiulid ja valgustid on vaja veel seinale saada... kui me ikka leiame kuskilt sellised valgustid, mis sobiks... koridor on seevastu remondis - Mõmmik värvis laed, praegu pahteldab seinu, ehk homme saaks panna tapeedi (selleks vist oma ema appi pean saama, ei kujuta ise ennast tapeeti panemas), siis jääb veel põrandale laminaat panna ja ongi OK. A peale seda on kogu see segadus ja need asjad igal pool vaja ka veel kuhugi ära panna... Oeh... Magamistuppa peaks vähemalt nii palju ruumi saama, et titele voodi ja mähkimislaua saaks kokku panna, siis poleks väga hullugi. Aaga peale selle jääb veel mingi hunnik asju ju teha, näiteks uksed, uksepiidad, köögis natuke nipetnäpet, põrandaliistud, paar toru värvida, uksenupud, mõned valgustid, veel siit natuke ja sealt natuke ja jnejnejne... tundub lõputu nimekiri, kogu aeg on midagi, mis on veel kodus tegemata... aga ükskord saab kõik ka tehtud...

Nii, lähen nüüd edasi haiglakotti asju pakkima ja siis ema juurde veel tööle - 3x9 lauluraamatutu on veel parandada... aga enne tite sündi pole lootustki kõiki valmis saada. Loodetavasti jõuan valmis need 9 mis pooleli, siis jääb ainult 18 veel...

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Sünnipäevaluuletus

Itimees

Mia jõulusoovid...