Ufo

Nonii, nüüd siis ultrahelis käidud ja kõik enamvähem selge. Teine tibuke kasvab ilusti. On teine nüüd siis 5,14 cm pikk, Oletatav sünnitähtaeg on 19.08.2009, rasedust hetkel 12. nädalat ja 2 päeva. See teadmine siis ultraheli järgi.

Lisaks kirjutas UH-arst, et südame tegevus jälgitav, looteveed normis, loode liikuv, loote struktuurid iseärasusteta. Platsenta tagaseinas ja katab sisesuuet. Vat sellest viimasest asjast hakkas esimene jama...

1. siis - ei tohi ma midagi rasket tõsta-kanda. Ettevaatlik peab olema. Ämmaemandalt küsisin, et kus see raskuse piir on - veeämber, aga kes nüüd mulle ütleb, kui suur veeämber? Nojah, see selleks, lasen ennast poputada, asju ise ei kanna, last sülle võtan ainult istudes jne. Elu on siiani hea.

2. seda olin juba arvanud peale eelmise sünnituse tagajärgede likvideerimist ja tegelikult ei tulnud mulle see üllatusena - ilmselt tuleb loomuliku sünnituse asemel keisrilõige. Ämmaemand arvas väga "tugevalt" ja mina olen nõus - teist korda seda kõike uuesti läbi elada ei taha ning invaliidiks ka jääda ei soovi. Keda siis huvitab - pärasoole ja tema sulgurlihase rebend pole just see asi, mida isegi oma kõige hullemale vaenlasele soovida.

3. on vere trombotsüüdid pisut madalad. Uurisime eile kalliga, et see vahemik on tavaliselt 140-400. MInul on 177. Ämmaemand ütles, et tehakse veel uuringuid, kui läheb ise üle, on OK, kui mitte, tuleb Tallinnasse konsultatsioonile minna. Mida lähemal 100-le seda kehvem lugu. Trombotsüüdid siis need vereliistakud, mis vere hüübimist tekitavad, kui neid väha - veri ei hüübi ja jooksed lihtsalt verest tühjaks.

4. vererõhk! See on nüüd siis peale eelmist sünnitust olnud kõrgem, kui minu tavaline. Tavaline on 120/70 nüüd on 130/80. Ämmaemand andis korralduse mõõta kodus vererõhku sellisel rahulikul ajal ja peale seda, kui kirjeldasin üleeilset äkilist valusööstu silmakoopas ka just nendel aegadel, kui peas on selline rõhuv tunne. No aga sellega ka nii, et kuni püsin 130/80 on kõik veel OK, kui üle selle hakkab minema, siis tuleb midagi ette võtta.

5. ja muidugi tuleb nüüd käia ära perearsti, silmaarsti ja hambaarsti juures!

6. muud näitajad, mõõdud, kaalud olid OK.

Aga meie pisikese Ufo pildi panen siia üles siis, kui selle skannitud saan. Kusjuures seekord siis saime 4D pildi - tänu sellele on pisike Ufo...

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Sünnipäevaluuletus

Itimees

Mia jõulusoovid...