Segaduses...

... vat seda ma nüüd kartsingi - kumba blogisse selle postituse küll kirjutama peaks? Hee... ja selle segaduse peale tegin otsuse - lobablogi on kõige jaoks, m-ideed on ikkagi meisterdamisideede jaoks!

Nüüd loba ise:

Avastasin täna, et mul vaja veel üht mälupulka! Kui ikka pidevalt nädala jooksul teha tööd vähemalt 4 erineva arvuti taga ja teiste pulkade peal on kooliasjad, siis oleks endale käsitöö asjade tarvis täiesti eraldi pulka vaja. Korjame ju materjali järgmise plaadi jaoks ja tööversioon on alati palju mahukam, kui tegelik viimane lihvitud versioon.

Valisin ühe välja ka M. abiga - suure mahuga, tumepunane, suht väike ka ilmselt. Ainus probleem selles, et kork ei ole pulga küljes kuidagi kinni! Muidugi on üks unistus ka, see ikka täisa ilus, mu lemmikkujuga ning punane... Jessas, olen täitsa nagu harakas! Aga viimane maksab kaks korda rohkem kui esimesed ja on 4 korda väiksema mahuga... Ostan selle viimase, "unistuse" muretsen endale siis, kui kunagi, ükskord, millalgi, saan endale lubada ühe punase Delli.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Sünnipäevaluuletus

Itimees

Mia jõulusoovid...