Mõtlesin välja...

... mis mu ühes töökohas lahti on. Tegelikult teadsin seda juba ammu, aga täna panin esimest korda teadlikult tähele - kord on käest ära!

Lapsed mängivad lumesõda - no palun väga, miks mitte! Kauaks seda lund ikka jätkub? Ja millal seda lumesõda veel mängida, kui mitte talvel lumega? Aga kas seda peab tegema kooli trepil? Ukse vahel kõlkudes? Aga majas pole mitte kedagi, kes keelaks ära trepil ja koolimaja ees lumesõja mängimise! Pole mitte kedagi, kes vahetunni ajal korda peaks! Pole mitte ühtegi õpetajat vahetunni ajal koridoris - kui just kogemata ei juhtu läbi koridori minema! Algklassiõpetajad on meeldivaks erandiks... Direktor võiks kasvõi anda välja käskkirja vahetunni korra, vahetusjalatsite, vahetunnis koolimajast lahkumise (suitsimehed?), lumesõja kohta korralduse - kus võib lumesõda mängida!

Ja teises koolis on asi korras - õpilased kannavad vahetusjalanõusid. Panevad vahetunniks ennast riidesse ja lähevad koolimajast eemale kossuplatsile lumesõda mängima, õpetajad on koridorides korrapidajad. Pole poriseid ja lumiseid klasse ja koridore!



Delfi lugeja pilt Novembri lumetormist

Kommentaarid

Invisible ütles …
Nõustun sinuga täielikult.

Populaarsed postitused sellest blogist

Sünnipäevaluuletus

Itimees

Mia jõulusoovid...