Uus tee...

Käisime täna Tirtsu, Mõmmiku ja Caltzuga seda uut teed katsetamas... ikka seda kergliiklusteed! Tegime väikese otsa - kooli teeotsast kaks korda Priguldini ja tagasi, aga mul polnu drohkem vajagi... jalad on homme ilmselt valusad.

Täitsa mõnus oli, kui tugev külm tuul ja pisikesed kivid tee peal välja arvata. Tirts ja Mõmmik ei teinud vastavalt siis jalgsi ja rattaga teist nägugi kivikeste peale, aga meil Caltzuga läks kohati pisut keeruliseks. Eriti siis, kui need kivikesed tahtsid mu rulluuisud peatada või Clatzu rula seljast visata...

Ootan nüüd, et tee äärde saaks mõned mõnusad pingid - siis saaks koha, kus rullikuid jala otsa ajada või väsinud jalgu puhata. Muidugi valgustus võiks juba paigas olla - muidu kogu aeg mõtle - kui kiiresti nad nüüd nende postide püstiajamisega sinuni jõuavad.

Tirts sõitis auga jalgrattaga maa ära, aga lõpuks kutsusid teda ikka kivid ja veeloigud tee ääres rohkem, kui mingi jalgrattaga sõit. Caltzu ajas lõpuks minu rullid endale jalga - 39 number rulidesse 41 number jalad - ja sõitis ühe otsa Priguldisse ja tagasi... Ja oi kui valus oli tal pärast, aga sai vähemalt korra proovida ning milline õndsus oli pärast oma jalanõud uuesti jalga saada.

Kommentaarid

Invisible ütles …
Käisin ka eile sellel uuel teel. Täitsa mõnsa oli. Ma hakkasin juba mõtlema, et peaks vist rulluisud ostma ning sõidu ära õppima. ;)

Populaarsed postitused sellest blogist

Sünnipäevaluuletus

Itimees

Mia jõulusoovid...