Kaerahelbeküpsised

Lugesin siisn üht jõulueelset postitust... oi kui masendav... aga see tuleb ka endast välja elada või kirjutada. Üldiselt eelistan nutmist ja kirjutamist teiste peale karjumisele, kuri olemisele ja vihastamisele.

Aga meie läheme Miaga nüüd vanaema juurde kaerahelbeküpsiseid tegema. Tüdruk täna kuidagi soss, oli terve nädala minuga kodus - lapsel kõhuviirus, siis issil kõhuviirus ja siis emmel midagi kõhuviiruse sarnas. Neljapäeval oli juba hea olla, käisime väljas, öösel jälle oksendas. Aga reedel oli teisel jälle tuju hea ja käisime ikka õhtul FLAMMO kontserti kuulamas. Mis siis, et enamuse ajast olin kuskil mujal midagi asjatamas ja laps toimetas ka omaette, kuulsin ikka. Peame temaga ikka hakkama rohkem seltskonnas käima, muidu läheb päris pööraseks kätte ära, kui inimeste keskele satub. Algul saime ilusti hakkama, aga siis tekkis vahepeal selline naljakas periood, kus miski ei sobinud ja võõraid kardeti - kardetakse siiani - ja kuidagi ei saanud paigal olla. Tegime väikese pausi igasugustest üritustest, aga paistab, et nüüd vaikselt valitud üritustel ikka juba saab käima hakata.

Neljapäeva õhtul lõi välja mingi vastik lööve tirtsul... Õlgade peal ja selja peal ja põse peal ja täna põse peal juba hulk maad hullemaks läinud. Issikas läheb meil ka Casakamaga täna Sakku esinema, õnneks jääb meile auto, et kui midagi peaks jutuma, saab vähemalt liikuda.

aga lapsele nukumaja tegemise mõtet pole ma maha matnud, ei tea veel kuidas seda kõige parem oleks toimetada, aga mõtted on. Nukuvoodit oleks ka vaja - Väike My magab praegu padjahunnniku otsas. Ja viidi mõõdudki juba olemas, sest mingi madratsilaadne asi on ka olemas - 35 x 26. Lähen nüüd ema juurde nuputama...

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Sünnipäevaluuletus

Itimees

Mia jõulusoovid...